IC€

Javni poziv za udeležbo slovenskih podjetij na poslovno - investicijskem forumu dne 22. septembra 2016

SPIRIT Slovenija skupaj z MO Koper, MO Maribor, Mariborsko regionalno razvojno agencijo, občino Ajdovščina, Regionalno razvojno agencijo Severne Primorske, veleposlaništvom Ljudske republike Kitajske ter s podporo  predsednika Državnega sveta Republike Slovenije Mag. Mitje Bervarja organizira povratni obisk gospodarske delegacije iz Ningbo v času od 20. do 25. septembra 2016.

 

V času obiska v Sloveniji bodo kitajski gospodarstveniki obiskali tudi slovenska podjejta, ki bodo izrazila interes za medsebojno poslovanje, dne 22. septembra 2016 pa bomo organizirali poslovni in investicijski forum v Unionski dvorani Grand Hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani s poudarkom na predstavitvah poslovnih in investicijskih priložnosti v Sloveniji in v Ningbo ter na b2b pogovorih med slovenskimi in kitajskimi gospodarstveniki.

 

Prijave sprejemamo do 7. septembra 2016 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si. Ob prijavi posredujte krajšo predstavitev vašega podjetja in produkta (storitve) v angleščini ter katero kitajsko podjetje iz priloženega seznama vas zanima. Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 01 589 18 94. Ob prijavi pošljite tudi fotografijo formata 4,5 x 3,5 cm v elektronski obliki, saj bomo urejali akreditacije za udeležence poslovnega dogodka.

 

Več informacij o dogodku: http://www.podjetniski-portal.si/index.php?t=News&id=5791

 

 

 

 

Domov E-mail