IC€

Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2017

Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network organizira kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Agra 2017, ki bo potekalo 29. avgusta 2017 v Gornji Radgoni v okviru 55. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2017.

AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

Tematska področja:
• prehrana
• kmetijstvo in kmetijska tehnika
• trajnostni turizem
• gozdarstvo
• embalaža, tehnika pakiranja

Brezplačna prijava na spletni povezavi
: http://meet4businessagra2017.talkb2b.net

Rok za prijavo:
22. 8. 2017.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija/ Enterprise Europe Network, Jolanda Damiš, tel. 02 333 13 07, e-posta: een@mra.si .


Prijavljeni udeleženci, ki se srečanja ne bodo udeležili oz. se ne bodo pravočasno odjavili, bodo plačali 50 EUR.

 

Domov E-mail