IC€

Vabilo na HANOVER MESSE 2019

V Hannovru poteka od 1. – 5. aprila 2019 industrijski sejem Hannover Messe 2019. Sejem sicer velja za vodilnega na svetu na področju inovacij v industrijski tehnologiji ter revolucionarnih rešitvah v vseh ključnih sektorjih.

E
vropska podjetniška mreža organizira med 1. in 4. aprilom 2019, na sejmišču v Hannovru Mednarodno kooperacijsko srečanje namenjeno podjetjem, inštitucijam in posameznikom, ki se ukvarjajo z naslednjimi dejavnostmi:

• industrija 4.0,
• pametne tovarne,
• pametni materiali in premazi,
• integrirana industrija,
• energetska učinkovitost proizvodne tehnologije,
• trajnostna energija in mobilnost.


Kooperacijsko srečanje ponuja malim in srednje velikim podjetjem ter raziskovalnim organizacijam možnost, da navežejo stike s potencialnimi partnerji za sklenitev trgovinskih sporazumov ter raziskovalnega in tehnološkega sodelovanja na navedenih področjih. Prav tako je priložnost za seznanitev z novimi tehnologijami, koncepti in rešitvami.

Prijave do 15.2.2019 – Kotizacija in vstop na sejmišče za udeležence kooperacijskega srečanja znaša 0 EUR.

Prijave med 16.2.2019 in 17.3.2019 – Kotizacija in vstop na sejmišče za udeležence kooperacijskega srečanja znaša 119 EUR.


Vsi prijavljeni udeleženci kooperacijskega srečanja imajo prost vstop na sejmišče za čas trajanja kooperacijskega srečanja.

Prijava na kooperacijsko srečanje: https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/signup

Povezava do kooperacijskega srečanja: https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/

Podrobnejše informacije Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network, Tel.: 02 333 13 02; e-pošta: peter.ekart@mra.si.

Domov E-mail