IC€

Ponudba tujih podjetij

KAJ JE PONUDBA TUJIH PODJETIJ ?

Ponudba tujih podjetij je oblika mednarodnih poslovnih priložnosti malih in srednje velikih podjetij na trgu Evropske unije, centralne in vzhodne Evrope ter mediteranskih državah.

Omogoča vam, da preko široke mreže Evropskih podjetniških centrov sklenete finančno, tehnično ali prodajno mednarodno poslovno sodelovanje.
  • preko finančnega poslovnega sodelovanja lahko ustanovite podjetje, najdete partnerje za skupna vlaganja in podobno,
  • prodajno poslovno sodelovanje pa vam omogoča distribucijo, marketing, pomoč pri prodaji, prodajo opreme in drugo.

KAKO DELUJE:

V mreži Evropskih podjetniških centrov v Sloveniji dnevno spremljamo ponudbe in povpraševanja tujih podjetih, ki jih tedensko objavljamo na naših spletnih straneh, v glasilu EEN Novice, v raznih lokalnih glasilih in v poslovnih časopisih kot sta npr. Finance in Obrtnik. Mreža Evropskih podjetniških centrov v Sloveniji vas obvesti o morebitnih zainteresiranih tujih podjetjih - vaših potencialnih poslovnih partnerjih. 

Na Vašo željo vam posredujemo objavljene naslove podjetij iz tujine, ki iščejo poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. V ta namen je potrebno izpolniti naslednji obrazec: 

Obrazec za pridobitev kontaktnih informacij tujih podjetij 
 


Aktualna ponudba:

BRFR20190924001 Francosko podjetje, specializirano za izdelavo visokokakovostnega pohištva za odrasle in otroke, išče proizvajalca fine pločevine za podizvajalsko partnerstvo v Litvi, Sloveniji, Latviji, Estoniji ali na Poljskem.

BRPL20190510001 Poljski proizvajalec papirnih škatel išče nove proizvajalce ali dobavitelje bombažnega papirja v skladu s proizvodnim ali dobaviteljskim sporazumom.

BRRO20190912001 Romunski proizvajalec senčil išče dobavitelje sestavnih delov v okviru sporazuma o proizvodnji.

BRDE20190923001 Nemško podjetje je razvilo platformo za e-trgovino za povečanje prodaje visoko kakovostnih, trajnostnih in estetsko zaželenih izdelkov. Išče partnerje s področja kozmetike in dodatkov za dom in modo s poudarkom na trajnosti, pravični trgovini in transparentnosti, ki želijo svoje izdelke in blagovne znamke ponuditi prek platforme za MSP-je v skladu s komercialnim sporazumom.

BRBE20190909001 To ambiciozno in mlado belgijsko podjetje je specializirano za oblikovanje in izdelavo dodatkov in daril za dom. Podjetje vliva kompozitne materiale v silikonske kalupe in oblikuje svoje lastne silikonske kalupe. Zaradi povečanega povpraševanja in le omejenih proizvodnih zmogljivosti podjetje išče proizvodnega partnerja v tujini.

BRPL20190510002 Poljsko podjetje je priznan proizvajalec papirne embalaže, zlasti škatel, namenjenih shranjevanju dokumentov. Podjetje išče visokokakovostni karton in karton. Predlagana oblika sodelovanja je sporazum o proizvodnji ali dobavitelju, vendar je prednostni sporazum o proizvodnji.

BRDE20191001001 Nemški proizvajalec na podlagi pogodbe o proizvodnji išče partnerje, specializirane za mehansko predelavo magnezijevih delov.

BRFR20180514001 Francosko industrijsko podjetje je specializirano za proizvodnjo beljakovinskih sestavin za agroživilski sektor. Da bi povečali svoje zmogljivosti za proizvodnjo naravnih živilskih sestavin, podjetje išče partnerja, specializiranega za biotehnologijo in je opremljen z encimskim postopkom pridobivanja beljakovin iz stranskih proizvodov. Partner mora imeti veliko proizvodnih zmogljivosti in enostaven dostop do stranskih proizvodov iz mesa in / ali morskih sadežev. Z dolgoročnim partnerjem se išče dogovor o podizvajanju.

BRPL20190924001 Dinamično rastoče podjetje iz jugozahodne Poljske, ki deluje na področju proizvodnje naravne kozmetike, išče dobavitelje kakovostnih sestavin za proizvodnjo krem. Zaželeni izdelki so maslo iz tukume, aloe, vanilije, jasmina in tudi v maščobi topni vitamin C ter jedilna olja: konoplja, šipek, črna kuma. Podjetje je zainteresirano tudi za nakup čajev v kroglicah, ki cvetijo pri varjenju. Podjetje išče partnerstvo v obliki dobaviteljske pogodbe.

BRFR20190923001 Francosko podjetje išče partnerje v Evropi za namestitev ali vzdrževanje multimedijske opreme, kot so digitalna signalizacija, kioski, video konferenca, video projekcija, avdio, kabliranje. Podjetje išče sporazum o storitvah zlasti partnerjem v evropskih državah.

 

Za pridobitev kontaktnih podatkov se obrnite na eno izmed institucij:

- Mariborska razvojna agencija, Enterprise Europe Network - Slovenija, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor, kontaktna oseba: Jolanda Damiš Polanc, elektronski naslov: jolanda.damis@mra.si, een@mra.si, tel: 02/333-13-07.

- Gospodarska zbornica Slovenije , Enterprise Europe Network - Slovenija, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, kontaktna oseba: Petra Arzenšek, tel.: 01/589 81 56, fax: 01/589 82 00, elektronski naslov: petra.arzensek@gzs.si

- Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Enterprise Europe Network – Slovenija, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana, kontaktna oseba: Edina Zejnić, tel.: 01/583 08 10, fax: 01/505 43 73, elektronski naslov: edina.zejnic@ozs.si 

- Univerza na Primorskem, Enterprise Europe Network – Slovenija, Čevljarska 27, SI-6000 Koper, kontaktna oseba: Sebastjan Rosa, tel:. 05/663 77 87, elektronski naslov: sebastjan.rosa@upr.si.

 

 

Domov E-mail