IC€

Ponudba tujih podjetij

KAJ JE PONUDBA TUJIH PODJETIJ ?

Ponudba tujih podjetij je oblika mednarodnih poslovnih priložnosti malih in srednje velikih podjetij na trgu Evropske unije, centralne in vzhodne Evrope ter mediteranskih državah.

Omogoča vam, da preko široke mreže Evropskih podjetniških centrov sklenete finančno, tehnično ali prodajno mednarodno poslovno sodelovanje.

  • preko finančnega poslovnega sodelovanja lahko ustanovite podjetje, najdete partnerje za skupna vlaganja in podobno,
  • prodajno poslovno sodelovanje pa vam omogoča distribucijo, marketing, pomoč pri prodaji, prodajo opreme in drugo.

KAKO DELUJE:

V mreži Evropskih podjetniških centrov v Sloveniji dnevno spremljamo ponudbe in povpraševanja tujih podjetih, ki jih tedensko objavljamo na naših spletnih straneh, v glasilu EEN Novice, v raznih lokalnih glasilih in v poslovnih časopisih kot sta npr. Finance in Obrtnik. Mreža Evropskih podjetniških centrov v Sloveniji vas obvesti o morebitnih zainteresiranih tujih podjetjih - vaših potencialnih poslovnih partnerjih. 

Na Vašo željo vam posredujemo objavljene naslove podjetij iz tujine, ki iščejo poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. V ta namen je potrebno izpolniti naslednji obrazec: 

Obrazec za pridobitev kontaktnih informacij tujih podjetij 
 


Aktualna ponudba:

BRPL20200527001 Poljsko podjetje je lokalni distributer frizerskih izdelkov, ki deluje na jugozahodu Poljske. Podjetje je specializirano za selektivno kozmetiko in dodatke za frizerje. Podjetje namerava razširiti ponudbo z novimi kakovostnimi linijami izdelkov. Podjetje je zainteresirano, da stopi v stik s proizvajalci in dobavitelji za vzpostavitev dolgoročnega sporazuma o poslovnem sodelovanju.

BRES20200608002 Špansko (baskijsko) MSP je razvilo nov domači in enostaven stroj za čiščenje čevljev, ki poleg poliranja, tudi čisti in razkužuje čevlje. Podjetje išče partnerja za proizvodnjo tovrstnega stroja na podlagi sporazuma o proizvodnji.

BRRO20200527002 Podjetje iz Romunije, ki ima šest let izkušenj na trgu distribucije dodatne opreme za GSM, išče proizvajalce telefonskih polnilcev, podatkovnih kablov, zaščitnih zaslonov, telefonskih ovitkov itd., s katerimi bi sodelovalo na podlagi sporazumov o distribuciji.

BOSG20200417002 Singapursko podjetje za medicinsko diagnostiko, katerega cilj je zagotoviti cenovno dostopno napredno medicinsko tehnologijo za vse razvija, izdeluje in trži natančno, hitro in cenovno ugodno molekularno diagnostično platformo. Podjetje išče evropske partnerje za sklenitev pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOHR20200615001 Hrvaško podjetje je proizvajalec poltopnih plastičnih vrečk za pranje kontaminiranih oblačil na osnovi PE-LD / PVA (zrnatega polietilena z nizko gostoto / polivinil alkohola). V njihovem proizvodnem programu so tudi vrečke za pranje nekontaminiranih oblačil, enako kot vse vrste izdelkov iz plastične embalaže. Podjetje želi podpisati sporazum o distribucijskih storitvah, proizvodno pogodbo in sporazum o trgovskem zastopanju z zainteresiranimi podjetji.

BOPL20200422002 Poljsko podjetje, ki ima izkušnje z načrtovanjem in proizvodnjo strojev in opreme za posebne namene, ponuja delavniške postaje, laboratorijske komore in izobraževalne postaje, prilagojene potrebam kupca. Primerne so za raziskovalne in razvojne enote, industrijske raziskovalne zmogljivosti in univerze. Podjetje ponuja sklepanje podizvajalskega sporazuma.

BOBG20200610001 Bolgarsko podjetje je glavni proizvajalec in izvoznik rožne vode, narejene iz cvetov vrtnic, za pitje kot oblike naravnih in gaziranih pijač. Rožna voda je primerna za vsakodnevno uživanje. Gre za edinstven in inovativen izdelek, ki združuje sodobne in tradicionalne metode za zadovoljitev potreb sodobnih ljudi. Podjetje želi razširiti svoje izdelke na nove trge. Ponuja možnost za proizvodnjo pod „zasebno blagovno znamko“ in ustanovitev skupnega podjetja.

BOSE20200604001 Švedsko podjetje, specializirano za medicinsko tehnologijo je razvila kanister za enkratno uporabo za zdravljenje ran z negativnim pritiskom (NPWT). Aparat in terapija je zanesljiv in napreden postopek, ki spodbuja celjenje, zahteva minimalne spremembe in je pacientu udoben. Npr. razjeda diabetičnega stopala se navadno pozdravi v 5-6 tednih tovrstnega zdravljenja. Podjetje išče partnerje za sporazum o distribuciji svojega medicinskega pripomočka.

BOES20200611001 Špansko MSP iz kemičnega sektorja, specializirano za razvoj kemičnih izdelkov za vzdrževanje industrijskih objektov, opreme in strojev, išče mednarodne distributerje, ki bi z njimi sodelovali na podlagi sporazuma o distribuciji. Med njegove skupine izdelkov spadajo: čistilni in razmaščevalni izdelki, maziva in antikorozivna sredstva, mila, izdelki za obdelavo kovin, obdelavo stekla in čiščenje vode.

BOTR20200527001 Uveljavljen turški proizvajalec parnih kotlov in kotlov na toplo olje ponuja široko paleto izdelkov. Podjetje želi sklepati sporazume za distribucijske storitve, komercialno zastopanje in proizvodne sporazume za prodajo svojih izdelkov na širšem trgu EU.

BRRO20191127001 Romunsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo ročno izdelanega sladoleda, je zainteresirano za iskanje trgovskih partnerjev - dobaviteljev in proizvajalcev surovin in opreme v tujini za sodelovanje v okviru dobaviteljskega in proizvodnega sporazuma.

BRTR20200612001 Turško podjetje, specializirano za izvoz biocidnih izdelkov (zdravila za nadzor škodljivcev v javnem zdravju), išče dobavitelje in / ali partnerje za uvoz tehničnih materialov, ki jih uporabljajo kot (čiste) aktivne sestavine za biocidne pripravke. Z dobavitelji je predviden dogovor v obliki dostave zahtevanih razsutih materialov.

BRDE20200604001 Nemško podjetje, specializirano za avtomatizirane sisteme za upravljanje pristanišč/dokov, išče zanesljive evropske partnerje na podobnih področjih, ki lahko izdelke nemškega podjetja implementirajo za stranke v njihovi državi. Potencialni partnerji bodo izvajali sistem gospodarjenja s pristanišči in zagotavljali podporne storitve v skladu s pogodbami o podizvajanju. Večjezični modularni sistemi nemškega podjetja vključujejo strojno opremo in programske pakete.

BRDK20200622001 Danski distributer IT opreme, išče proizvajalca polnilcev za prenosnike v Evropski uniji. Oddelek za zasebne blagovne znamke danskega podjetja išče podjetje iz EU, ki je pripravljeno skleniti strateško partnerstvo v skladu s proizvodnim sporazumom.

BRGR20200619001 Vodilno grško farmacevtsko podjetje išče proizvajalce generičnih zdravil Leuprorelin in Triptorelin za sporazum o distribuciji na podlagi licenc.

BRPL20200625001 Poljski proizvajalec oreškov, zrn in hladno stiskanega olja išče dobavitelje surovin za izdelavo svojih izdelkov. Zlasti iščejo izdelke, kot so: sončnica, gorčično seme, sezam, camelina sativa, sušen kokos, oluščena bučna semena, marelična jedrca in druge surovine za izdelavo redkih vrst hladno stiskanega olja.

BRES20200610001 Španski industrijski inženir s sedežem v Barceloni išče inovativne rešitve, ki ponujajo merljivo prednost na področju energetske učinkovitosti ali so zasledujejo cilje ZN za trajnostni razvoj (SGD). Rešitve so lahko uporabne za vodni / industrijski / energetski sektor. Zanima ga sporazum za sodelovanje kot komercialni agent ali sporazum o distribuciji.

BRPL20200630001 Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo ročnih, naravnih, veganskih in ekoloških izdelkov za nego kože, išče dobavitelje pokrovčkov za razpršilke za tekočine in pokrovčkov za črpalke, da bi lahko sklenilo dobaviteljske sporazume.

BRCN20200629001 Kitajska investicijska družba za robote, ki je v glavnem odgovorna za naložbe, združitve in nakupe robotske industrije, gradnjo robotskih industrijskih centrov in pametnih platform za inovacijske storitve v predelovalni industriji, v skladu s svojo strategijo širjenja poslovanja išče storitvene (ali posebne) robotske izdelke z evropskega trga. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo s sporazumom o distribuciji.

BRUK20200629003 Uveljavljen proizvajalec plavalne opreme v Veliki Britaniji išče evropskega proizvajalca, ki ima strokovno znanje ali izkušnje na področju brizganja, zlasti pene EVA (etilen-vinil acetat) ali podobnih materialov. Podjetje je zainteresirano za proizvodno, zunanje izvajanje ali dobaviteljski dogovor s partnerji.

BRBE20200701001 Belgijsko podjetje ponuja storitve s ciljem, da izboljša in naredi učinkovitejše proizvodne procese v energetsko intenzivni industriji. S tem namenom podjetje išče ponudnike električnih uporov visoke moči (> 100 kW), ki jih bodo uporabili za pretvorbo naprav gnanih s plinom. Prav tako podjetje išče električne grelnike zraka za vlažni zrak za izboljšane energetsko učinkovite električne pečice za praženje kave v skladu z dogovorom za dobavo ali proizvodnjo.

BRRU20200713001 Rusko podjetje iz Moskve išče nove tehnološke rešitve za odstranjevanje različnih vrst naftnega blata. Zahtevana tehnologija mora hkrati učinkovito odstranjevati trdno in tekoče blato. Podjetje išče partnerje za sporazum o skupnem vlaganju.

BRCN20200629001 Kitajska investicijska družba za robote, ki je v glavnem odgovorna za naložbe, združitve in nakupe robotske industrije, gradnjo robotskih industrijskih centrov in pametnih platform za inovacijske storitve v predelovalni industriji, v skladu s svojo strategijo širjenja poslovanja išče storitvene (ali posebne) robotske izdelke z evropskega trga. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo na podlagi sporazuma o distribucijski storitvi.

BRNL20200625001 Nizozemsko mednarodno podjetje je razvilo XL nepremočljive kolesarske vozičke in druge velike torbe. Vozički za kolesa se prodajajo po vsem svetu. Podjetje načrtuje ponoven zagon proizvodnje nazaj v Evropo in zato išče evropskega proizvodnega partnerja. Proizvodni partner mora imeti izkušnje pri izdelavi vodotesnih torb. Predvideno je sodelovanje v okviru dolgoročnega sporazuma o proizvodnji.

BOJP20200714001 Japonsko podjetje, specializirano za izdelavo ergonomskih čevljev za starejše, ki vsebuje režo za GPS sledilne naprave, išče partnerje v EU. Podjetje poskuša izboljšati položaj bolnikov z demenco, ki jim je pogosto omejena svoboda gibanja in sprehodov zaradi težav z orientacijo. Čevlji ponujajo rešitev. Podjetje išče distributerje in zastopnike, s katerimi bi lahko sodelovali, ki jim bodo pomagali pri uvajanju svojih izdelkov na trge EU.

BOCZ20200610002 Češko podjetje, ustanovljeno leta 2013, specializirano za CNC struženje in rezkanje ponuja brezplačne zmogljivosti za inženiring in izdelavo delov tehnoloških izdelkov na svojih sodobnih CNC strojih. Podjetje išče evropske partnerje za sklenitev pogodb o podizvajanju ali proizvodnji.

BOGR20200619001 Grško podjetje za razvoj iger in digitalno interaktivno programsko opremo si prizadeva za tržno usmerjeno sodelovanje z raziskovalno-razvojnimi ustanovami, univerzami ali MSP, dejavnimi na trgu duševnega zdravja, da bi v bolnišnice in zdravstvene domove uvedli svojo VR aplikacijo za odkrivanje blagih kognitivnih motenj. Ponujajo možnost sodelovanja z licenčnim sporazumom.

BORU20200615001 Rusko podjetje je specializirano za kmetijsko pridelavo pridelkov (brusnice, borovnice, vrtnice, divje gobe, sušena zelenjava) brez dodajanja umetnih dodatkov. Podjetje išče podjetja iz živilske industrije ali prodajalne s hrano za dogovor o distribucijskih storitvah.

BOUA20200622002 Podjetje iz Ukrajine izdeluje opremo za prašno lakiranje in IR sisteme za ogrevanje, sušenje in polimerizacijo barv in išče partnerje za distribucijo ali agente.

BOBE20200618002 Belgijsko podjetje vodilno na področju MES in WMS integrirane programske opreme za optimizacijo proizvodnih in logističnih operacij išče distributerje zunaj Beneluxa.

BOPL20200624001Poljsko podjetje je specializirano za proizvodnjo ortopedskih in medicinskih pripomočkov, kot so naramnice, opore, blazine, oprema za rehabilitacijo za odrasle in otroke. Podjetje ponuja pogodbe o podizvajanju in izdelavi. Proizvajalec ponuja tudi svoje ortopedske izdelke v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

BOBE20200618001 Belgijsko podjetje, specializirano za razvoj programske opreme, ki mapira in sledi širjenju žuželk in drugih škodljivcev, ki prenašajo bolezni ali povzročajo nadloge, išče distributerje. Programska oprema se uporablja lahko na številnih področjih (javno zdravje in zdravje živali, okolje in biotska raznovrstnost, kmetijstvo, gozdarstvo ali urbana ekologija). Iščejo distributerje, ki se ukvarjajo z javnimi zavodi, akademiki ali industrijo.

BODE20200615002 Nemško podjetje je specializirano za proizvodnjo inteligentnih keramičnih rešitev za stanovanjske, poslovne in industrijske stavbe. Keramične fasadne plošče so izdelane iz visokokakovostnih glinenih surovin iz nemškega Westerwalda, kar v celoti zagotavlja izjemno kakovost izdelkov. Za svoje ploščice zdaj iščejo mednarodne distribucijske partnerje, ki bi lahko sklenili sporazum o komercialni agenciji ali sporazum o distribucijskih storitvah.

BOIT20200527002 Italijansko podjetje je specializirano za proizvodnjo barv za gradbeno industrijo in obnovo, hidroizolacijske cemente in smole za tla. Podjetje išče možnosti za vzpostavitev dolgoročnih partnerstev s podjetji kot agenti, zastopniki za njihove izdelke.

BOPL20200525002 Poljsko podjetje izdeluje in prodaja izdelke, namenjene negi vrta ter urejanju okolice in čiščenju. Iščejo distributerje takšnih izdelkov na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah.

BORU20200623001 Rusko IT podjetje, specializirano za zagotavljanje rešitev za avtomatizacijo kadrovskih procesov in ocenjevanje osebja, pa tudi za razvoj izdelkov za podjetniško usposabljanje e-učenja vseh zahtevnosti, išče tuje partnerje v skladu z licenčno pogodbo.

BRUK20200617001 Britansko podjetje išče proizvodnega partnerja za izdelavo luksuznih šahovskih garnitur, ki predstavljajo turistične atrakcije večjih mest. Partner mora imeti možnost srednje do velike količine proizvodnih zmogljivosti, imeti mora sistem za zagotavljanje kakovosti in zagotoviti izdelavo kosov, ki segajo od 115 mm do 230 mm v višino. Ponujajo proizvodni sporazum podjetjem za natančno, precizno vlivanje.

BRBE20200701001 Belgijsko podjetje ponuja storitve s ciljem, da izboljša in naredi učinkovitejše proizvodne procese v energetsko intenzivni industriji. S tem namenom podjetje išče ponudnike električnih uporov visoke moči (> 100 kW), ki jih bodo uporabili za pretvorbo naprav gnanih s plinom. Prav tako podjetje išče električne grelnike zraka za vlažni zrak za izboljšane energetsko učinkovite električne pečice za praženje kave v skladu z dogovorom za dobavo ali proizvodnjo.

BOIT20200619002 Italijansko MSP, specializirano za »dodajalno« proizvodnjo, je razvilo način izdelave zelo podrobnih in realističnih 3D natisnjenih modelov človeških organov.
Tehnika temelji na kombinaciji tehnologij in materialov za uresničitev mehkih in trdih tkiv, kar omogoča kirurgom, da bolje načrtujejo terapevtske pristope, skrajšajo čas delovanja in stroške ter povečajo možnosti za uspeh operacij. Podjetje išče poslovna sodelovanja v skladu s proizvodnim sporazumom.

BOES20200629002 Špansko tehnološko podjetje je razvilo sistem za oddaljeno identifikacijo uporabnikov prek pretočnega videa (videostreaminga). Tehnologija temelji na 30 sekundnem postopku za oddaljeno sodelovanje uporabnikov prek video identifikacije in validacije z algoritmom umetne inteligence. Podjetje, ki trenutno zagotavlja svoje storitve skoraj 120 evropskim strankam, išče komercialne agente in ponuja licenčne pogodbe v finančnem, telekomunikacijskem, izobraževalnem ter vladnem sektorju.

BOTR20200629001 Turško podjetje s sedežem v Izmirju izdeluje modularne bivalne kabine in je dejavno v povezanih proizvodnih tehnologijah. Podjetje išče distributerje, ki bodo lahko v okviru distribucijske pogodbe zastopali izdelke v svoji regiji.

BOIL20200625002 Izraelsko podjetje, specializirano za identifikacijo oseb v prostoru, je razvilo pametno platformo, ki se integrira s sistemom pametnega doma in identificira osebo, ki vstopi v sobo, ter prilagodi sobne naprave osebnim željam. Podjetje išče distributerje v skladu s pogodbami o distribucijskih storitvah.

BODE20200608001 Nemška internetna in oglaševalska agencija, ponudnica mednarodne večkanalne podpore za prodajo in trženje, išče in ponuja svoje storitve kot podizvajalec ali kot vzajemno sodelovanje. Poleg tega podjetje ponuja strokovno podprte storitve in podporo v Nemčiji in po vsem svetu.

BOPL20200625002 Poljski proizvajalec je razvil inovativen separator ogljikovodikov v hibridni tehnologiji z dvojnim sistemom čiščenja. To inovativno rešitev je patentiral pri Evropskem patentnem uradu, patent velja v 21 državah. Separator je najučinkovitejši na evropskem trgu. Podjetje je pripravljeno skleniti sporazum o distribucijskih storitvah s proizvajalci, distributerji ali trgovci na debelo v sektorju vode in kanalizacije.

BRDE20200713001 Nemško podjetje, specializirano za prodajo in distribucijo elektronike in električnih komponent, išče proizvajalce elektronskih in električnih proizvodov za širjenje svojega prodajnega portfelja izdelkov v skladu s pogodbo o zastopanju ali distribucijskih storitvah.

BRCN20200722001 Kitajsko mednarodno trgovsko podjetje išče poceni in cenovno ugodna piva v pločevinkah iz Evrope. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo s sporazumom o distribucijskih storitvah.

BRDE20200715001 Nemško podjetje, svetovno znan proizvajalec sodobnih kmetijskih strojev išče dobavitelje iz kovinskopredelovalne industrije v Srednji in Vzhodni Evropi za izdelavo določenih strojnih delov (odlitki in odkovki) po risbah nemškega podjetja na podlagi proizvodnega sporazuma.

BRRO20200617001 Romunsko podjetje išče partnerje, specializirane za razvoj in vzdrževanje spletnih strani, spletno oblikovanje, kreativni marketing, e-poštne marketinške kampanje, Facebook in LinkedIn oglaševalske kampanje, trženje socialnih medijev in optimizacijo iskalnikov, da bi lahko sklenili poslovno sodelovanje.
 

Za pridobitev kontaktnih podatkov se obrnite na eno izmed institucij:

- Mariborska razvojna agencija, Enterprise Europe Network - Slovenija, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor, kontaktna oseba: Jolanda Damiš Polanc, elektronski naslov: jolanda.damis@mra.si, een@mra.si, tel: 041 987 371.

- Gospodarska zbornica Slovenije , Enterprise Europe Network - Slovenija, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, kontaktna oseba: Petra Arzenšek, tel.: 01/589 81 56, fax: 01/589 82 00, elektronski naslov: petra.arzensek@gzs.si

- Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Enterprise Europe Network – Slovenija, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana, kontaktna oseba: Edina Zejnić, tel.: 01/583 08 10, fax: 01/505 43 73, elektronski naslov: edina.zejnic@ozs.si 

- Univerza na Primorskem, Enterprise Europe Network – Slovenija, Čevljarska 27, SI-6000 Koper, kontaktna oseba: Sebastjan Rosa, tel:. 05/663 77 87, elektronski naslov: sebastjan.rosa@upr.si.

 

 

Domov E-mail