IC€

Kaniventur, Maribor

S pomočjo Enterprise Europe Network do novega poslovnega partnerja

Kaniventur, Maribor je podjetje, ki se ukvarja z izobraževanjem in naprednejšo vadbo s psom po principu Fit mit Hund® in HUNDSFIT®, ki izvira iz Avstrije (vadba za pse in njihove lastnike). Prav tako se ukvarja z raznimi aktivnostmi kot so pasji turizem, pohodništvo s psom, kolesarjenje s psom itd.

V želji, da bi prvi v Sloveniji pridobili znanje za ocenjevanje in klasifikacijo hotelov, ki so primerni za bivanje s psom, je podjetje Kaniventur iskalo potencialne avstrijske partnerje za prenos omenjenega znanja. Kaniventur Maribor se je tako obrnil na Mariborsko razvojno agencijo - Enterprise Europe Network, da bi jim pomagali poiskati primernega poslovnega partnerja.

Enterprise Europe Network je na podlagi individualnega iskanja potencialnih poslovnih partnerjev, našlo avstrijsko podjetje CMC Pet Partner GmbH, ki se ukvarja z različnimi dejavnostmi na področju pasjega turizma ter ostalih aktivnosti. So založnik največjega časopisa s pasjimi temami v Avstriji - Österreichische Hundezeitung, ki ima več kot četrt milijona bralcev. So organizator največjih sejemskih prireditev za ljubitelje hišnih živali na jugu Avstrije, ki se imenuje "Mensch & Tier".

Kaniventur in CMC Pet PartnerGmbH sta podpisala poslovno pogodbo z namenom uvedbe klasifikacijskega sistema v slovenski prostor. Kaniventur je s tem pridobil znanje, poslovnega partnerja na področju pasjega turizma in možnost, da se seznani z najboljšimi praksami v tujini.

Domov E-mail