IC€

Igor Pahole s.p. Delima.si

29.12.2014
 
Evropska podjetniška mreža (EEN) / Mariborska razvojna agencija pomagala slovenskemu podjetniku do sklenjenega sporazuma o sodelovanju z italijanskim podjetjem

Slovenski podjetnik Igor Pahole s.p., Delima.si, ki se ukvarja z računalniškim programiranjem in prodajo računalniških pripomočkov je s pomočjo borze Evropske podjetniške mreže / Mariborske razvojne agencije navezal stik in sklenil sporazum o poslovnem sodelovanju z italijanskim podjetjem Pecosoft SRL.
Podjetnik Igor Pahole je redni prejemnik borze, ki jo tedensko pripravljajo in svojim strankam razpošiljajo sodelavci Evropske podjetniške mreže. Med borzo EEN je gospod Pahole našel zanimivo poslovno ponudbo italijanskega podjetja, ki je razvilo in patentiralo nov pametni sistem za brezžično upravljanje in avtomatizacijo zgradb/doma. Kontaktiral je sodelavko Evropske podjetniške mreže / Mariborske razvojne agencije gospo Jolando Damiš, ki je njegov izkazan interes za sodelovanje z italijanskim podjetjem posredovala italijanskim partnerjem EEN. Na podlagi izkazanega interesa sta podjetji navezali stik, izmenjali informacije  in se kmalu dogovorili za poslovno sodelovanje. 

Domov E-mail