IC€

Terme Maribor d.o.o.

19.11.2012

Ponudba Term Maribor s pomočjo dobrega sodelovanja partnerjev mreže Enterprise Europe Network predstavljena v madžarski turistični agenciji

Madžarski partner mreže Enterprise Europe Network Zala Country Foundation for Enterprise Promotion je kot so-organizator B2B dogodka v okviru 34. Mednarodnega turističnega sejma v Beogradu kontaktiral Enterprise Europe Network Maribor za potencialna srečanja madžarske turistične agencije s slovenskimi ponudniki turističnih storitev. Partner mreže EEN - Mariborska razvojna agencija je o izraženem interesu madžarskega podjetja obvestil podjetje Terme Maribor, ki se ukvarja s turističnimi storitvami, kot so hotelske in wellness storitve ter ogledi mest. Sodelavcem Term Maribor se je ideja o srečanju s potencialnim madžarskim partnerjem zdela zanimiva, zato so potrdili sestanek z njimi.

Na kooperacijskem srečanju v Beogradu, ki je potekalo 24. februarja 2012, sta se podjetji srečali, ter podrobneje predstavili svojo ponudbo in povpraševanje. Na podlagi dobrih informacij, ki sta jih pridobili že pred kooperacijskim srečanjem in nato med samim sestankom sta podjetji našli možnosti sodelovanja ter se naknadno dogovorili o dolgoročnem poslovnem sodelovanju. Sedaj je ponudba turističnih storitev Term Maribor vključena v ponudbo madžarske turistične agencije. 


Domov E-mail