IC€

KGL d.o.o.

01.10.2012

Slovensko podjetje KGL na kooperacijskem srečanju mreže Enterprise Europe Network našlo dolgoročnega poslovnega partnerja na področju proizvodnje kovinskih komponent za končne kupce

Slovensko podjetje KGL d.o.o., ki  se ukvarja s proizvodnjo in obdelavo kovinskih izdelkov (livarstvo, štancanje, montaže, mehanska obdelava, proizvodnja valjev), si je za enega izmed poslovnih ciljev zastavilo pridobiti čim več direktnih domačih in tujih kupcev.  S tem namenom se je podjetje KGL d.o.o. obrnilo na mrežo Enterprise Europe Network (EEN). Zato Mariborska razvojna agencija, kot članica mreže EEN, podjetje KGL d.o.o. redno obvešča o aktualnih kooperacijskih srečanjih Enterprise Europe Network , kjer obstaja možnost, da se podjetja preko vnaprej objavljenih profilov ter opisov ponudb in povpraševanj dogovorijo za sestanke ter nato na samem dogodku na vnaprej  dogovorjenih individualnih pogovorih in sestankih navežejo  stike in nove poslovne dogovore s potencialnimi poslovnimi partnerji na področju poslovnega, tehnološkega ali raziskovalnega sodelovanja.

Podjetje KGL d.o.o. se je odzvalo na eno izmed povabil Mariborske razvojne agencije in se udeležilo b2fair kooperacijskega srečanja Elmia Subcontractor v Jönköpingu na Švedskem leta 2011. Na tem dogodku so se srečali s švedskim podjetjem, ki se ukvarja s  hidravličnimi cilindri in sistemi za uporabnike mobilnih hidravlik. Podjetji sta podrobneje predstavili svoje produkte in načrte za prihodnost ter se v nadaljnjih sestankih dogovorili glede podrobnosti sodelovanja in aprila 2012 sklenili dolgoročno poslovno sodelovanje na področju proizvodnje kovinskih komponent za končne kupce.


Domov E-mail