IC€

Žiher d.o.o.

29.11.2012

Podjetje Žiher d.o.o. s pomočjo Enterprise Europe Network našlo italijanskega poslovnega partnerja

Enterprise Europe Network / Mariborska razvojna agencija je za podjetje Žiher d.o.o., ki se ukvarja z načrtovanjem in proizvajanjem nizkoenergijskih in pasivnih montažnih hiš, našla italijanskega dobavitelja lesenih notranjih vrat. Podjetji sta sklenili dolgoročno poslovno sodelovanje.

Družba Žiher d.o.o. je na evropskem trgu iskala dobavitelja kakovostnih notranjih lesenih vrat. Pri iskanju zanesljivega partnerja so se povezali s strokovnjaki mreže Enterprise Europe Network na Mariborski razvojni agenciji, ki so odločilno pomagali pri aktivnostih individualnega iskanja dobavitelja notranjih hišnih vrat ter našli italijansko podjetje, s hitro, učinkovito in kakovostno proizvodnjo lesenih notranjih vrat.

Podjetji sta se z namenom ugotavljanja skupnega interesa srečali in se začeli dogovarjati o možnostih skupnega sodelovanja. Pogovori so prerasli v dogovor o dolgoročnem sodelovanju na področju dobave italijanskih notranjih lesenih vrat za nizkoenergijske in pasivne montažne hiše.

Sedaj slovensko podjetje Žiher d.o.o. redno sodeluje z novim zanesljivim italijanskim dobaviteljem kakovostnih notranjih lesenih vrat.


Domov E-mail