IC€

POSLOVNI DOGODKI

DOGODEK: Mednarodna konferenca »Health conference Alps Adria 2019«
OPIS: Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network je soorganizator kooperacijskega srečanja v okviru Mednarodne konference »Health conference Alps Adria 2019« (8.-10. 5. 2019), ki bo potekalo dne 9. maja 2019 v avstrijskem Bad Radkersburgu. Dogodek ponuja edinstveno priložnost za spoznavanje najnovejših idej za izboljšave, povezovanje s podobno mislečimi kolegi in ustvarjanje zagona za spremembe v vaši organizaciji. Prisotnost ne zagotavlja le dragocenih priložnosti za mreženje, temveč je lahko tudi učinkovita strategija za dostop do potrebnih virov in srečanja s strokovnjaki na tem področju. Dogodek je usmerjen k sledečim tematskim vsebinam: Aktivno in zdravo staranje, Zdravstveni in zdraviliški tretmaji, Zasebne zdravstvene organizacije, zdravniki in bolnišnice, Osebni skrbniki, Javno in zasebno zdravstveno zavarovanje, Zdravstveni turizem, Medicinska tehnologija, Rehabilitacija, Izobraževanje, Politika, univerze, skupnosti in organizacije za regionalni razvoj.
LOKACIJA: Bad Radkersburg
TERMIN: 8.-10. 5. 2019
REGISTRACIJA: Health Conference Alps-Adria
PODROBNEJŠE INFORMACIJE: Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network, kontaktna oseba: Jolanda Damiš Polanc, tel: (02) 333 1307, e-pošta: een@mra.si .


DOGODEK: 4. kooperacijsko srečanje v okviru sejma EMO, Hanover (Nemčija)

LOKACIJA: Hanover (Nemčija)
OPIS: Kooperacijsko srečanje EMO Hanover 2019 je usmerjeno k sledečim tematskim vsebinam: rezanje in oblikovanje strojnega orodja, proizvodni sistemi, precizna orodja, tokovi avtomatiziranih materialov, računalniška tehnologija, industrijska elektronika.Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi mednarodnimi poslovnimi partnerji na 30-minutnih vnaprej dogovorjenih sestankih ter navezavo stikov med podjetji, dejavnimi v sektorju gradbeništva in energijske učinkovitosti.
Udeležba na dogodku je za prijavljene preko mreže Enterprise Europe Network do 31.7.2019 brezplačna, sicer znaša kotizacija: 250,00 EUR.
TERMIN: 16. in 20. 9. 2019
Rok za prijavo je 15.9. 2019.
REGISTRACIJA: https://emo-b2b-2019.b2match.io/
PODROBNEJŠE INFORMACIJE: Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network, e-pošta: een@mra.si

Domov E-mail