IC€

Ponudba tujih podjetij

KAJ JE PONUDBA TUJIH PODJETIJ ?

Ponudba tujih podjetij je oblika mednarodnih poslovnih priložnosti malih in srednje velikih podjetij na trgu Evropske unije, centralne in vzhodne Evrope ter mediteranskih državah.

Omogoča vam, da preko široke mreže Evropskih podjetniških centrov sklenete finančno, tehnično ali prodajno mednarodno poslovno sodelovanje.
  • preko finančnega poslovnega sodelovanja lahko ustanovite podjetje, najdete partnerje za skupna vlaganja in podobno,
  • prodajno poslovno sodelovanje pa vam omogoča distribucijo, marketing, pomoč pri prodaji, prodajo opreme in drugo.

KAKO DELUJE:

V mreži Evropskih podjetniških centrov v Sloveniji dnevno spremljamo ponudbe in povpraševanja tujih podjetih, ki jih tedensko objavljamo na naših spletnih straneh, v glasilu EEN Novice, v raznih lokalnih glasilih in v poslovnih časopisih kot sta npr. Finance in Obrtnik. Mreža Evropskih podjetniških centrov v Sloveniji vas obvesti o morebitnih zainteresiranih tujih podjetjih - vaših potencialnih poslovnih partnerjih. 

Na Vašo željo vam posredujemo objavljene naslove podjetij iz tujine, ki iščejo poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. V ta namen je potrebno izpolniti naslednji obrazec: 

Obrazec za pridobitev kontaktnih informacij tujih podjetij 
 


Aktualna ponudba:

BRIT20200128001 Italijansko podjetje ima nad 30 let izkušenj s področja distribucije medicinskih pripomočkov/artiklov. Njene glavne stranke so javno-dostopne državne bolnišnice in privatne bolnišnice, ki slovijo po odličnem nivoju pri odnosih z zdravniki. Podjetje išče podjetja, ki proizvajajo medicinske pripomočke za enkratno uporabo, vsadljive in prenosne medicinske pripomočke z oznako CE. Išče poslovne priložnosti s partnerji v tujini, katerim ponuja svoje distribucijske storitve za vstop in širitev na italijanskem trgu.

BRDE20200122001 Startup podjetje s sedežem v Berlinu ponuja povezovalno platformo za povezovanje med osebami, ki ciljajo na spremembo v poklicu, in lokalnimi, specializiranimi tujimi proizvajalci z namenom profesionalne realizacije. Podjetje išče lokalne proizvajalce, ki ciljajo na dodatne zaslužke in so pripravljeni svoje znanje prenesti v gospodarske namene. Iščejo se priložnosti za sodelovanje na podlagi pogodb o storitvah.

BRPL20200117002 Poljsko podjetje, ki se posveča proizvodnji kakovostnih regionalnih mesnih izdelkov iz severovzhodne Poljske, išče dobavitelje različnih začimb in začimbnih mešanic za meso. Podjetje ima izkušnje s področja proizvodnje hladnega kuhanega mesa pod lastno blagovno znamko in sodeluje z znanimi trgovskimi verigami. Podjetje išče dobavitelje, ki bi bili pripravljeni skleniti dolgoročno poslovno pogodbo.

BOGR20191217001 Hitro rastoče grško tehnološko podjetje je specializirano v oblikovanju in proizvodnji sistemov za linijsko testiranje in nadzor z več kamerami (»multi-camera inspection«) nad kakovostjo vode, pijač, hrane, kozmetike in farmacevtskih proizvodnih linij. Podjetje ponuja pogodbe o storitvah vsem zainteresiranim podjetjem, ki bi sodelovala pri distribuciji izdelkov.

BOBG20200127001 Bolgarsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995 v bolgarskem mestu Ruse, od leta 2002 pa se posveča gojenju nasadov aronije (črne aronije »Aronia melanocarpa«) in pridelavi naravnih proizvodov na podlagi te rastline: proizvaja sokove iz svežih plodov aronije, vina iz aronije (alkoholni delež 5%), vina iz aronije in grozdja (alkoholni delež 8%), aronijo v prahu, posušeno aronijo, aronijev kis, aronijo oblito s temno čokolado. Podjetje išče tržne zastopnike in distributerje, ki se posvečajo predvsem trženju ekoloških in zdravih naravnih izdelkov.

BORU20200111010 Rusko podjetje proizvaja lasersko tehnologijo za preučevanje ultra hitrih procesov (»ultrafast processes«). Podjetje išče zainteresirane kupce za novo sodelovanje z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah.

BORU20200112013 Rusko podjetje proizvaja aluminijaste varilne žice, obogatene s skandijem, ki so uporabne še zlasti za samodejne načine varjenja. Podjetje ponuja priložnost za sklenitev pogodbe o tržni distribuciji.

BOUA20191120001 Ukrajinski pridelovalec žit, oljnic, stročnic, rastlinskega olja in podobnih pridelkov je že 23 let aktiven na trgu s kmetijskimi pridelki in proizvodi. Je certificiran na podlagi vseh važnejših mednarodnih standardov. Ukrajinsko podjetje išče priložnosti za sodelovanje s tržnimi distributerji in / ali zastopniki.

BOES20200123002 Špansko podjetje je specializirano v proizvodnji komponent in povezovalnih sistemov za namene profesionalne uporabe v težkih specifičnih okoljih, zlasti v sektorjih, kot so vesoljska industrija, vojaška industrija, pomorska industrija, železniška, telekomunikacijska industrija in v širših industrijskih panogah. Ob potrebi ponuja tudi ustrezne storitve, kot sta montaža in namestitev omenjenih proizvodov. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki pogodbe za proizvodnjo.

BOFR20191209001 Francosko podjetje se posveča proizvodnji grelnih komponent za industrijska podjetja, kot so keramični grelci, grelci s keramično osnovo, grelni elementi z odprtimi tuljavami ipd. Tržnim zastopnikom ponuja možnost sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOAM20191217002 Armensko podjetje se posveča proizvodnji naravnih in organskih čajev. Podjetje izdeluje zlasti zdravilne, naravne in organske čaje, ki vsebujejo timijan, meto, origanum, ziziforo in različne vrste cvetov. Podjetje ponuja tujim podjetjem sodelovanje z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah in / ali pogodbe s komercialnimi zastopniki.

BOIL20200202002 Podjetje s sedežem v Izraelu je prepoznano kot mednarodni leader pri razvoju, proizvodnji in trženju izdelkov za visoko varnostno zaklepanje in v oblikovanju rešitev za nadzor dostopa pri institucionalnih, komercialnih, industrijskih in stanovanjskih aplikacijah. Podjetje je v celotni lasti mednarodnega holdinga, ki se uvršča med glavne mednarodne proizvajalce in dobavitelje rešitev/opreme za odpiranje vrat. Podjetje išče distributerje, s katerimi bo sodelovalo z namenom povečanja tržne prodaje izdelkov. Ponuja se tudi sodelovanje na podlagi sporazuma joint venture.

BRUK20200211001 Južno-zahodno britansko podjetje je specializirano v oblikovanju inovativnih in nevsakdanjih rešitev, v izdelavi daril, ki so izdelana v namen dobrega počutja, ter domačih izdelkov. Razpolaga z bogatim naborom izkušenj v prodaji na drobno. Podjetje ima dobro utečene vezi z veleblagovnicami ter izkušnje z večkratnim pošiljanjem produktov po pošti. Razpolaga s spletno prodajalno za darila in trženje izdelkov. Iščejo se novi izdelki in artikli pri mednarodnih proizvajalcih z namenom sodelovanja na podlagi dogovorov o distribuciji ali v obliki komercialnega zastopništva.

BRCZ20200207002 Češko podjetje ponuja storitve na področju zabavne industrije. Ponuja bodisi digitalne bodisi fizične rešitve v okviru oskrbovalne verige /dobavne ponudbe. Podjetje išče proizvajalca gibljivega valjčnega transporterja, ki bi pripomogel k dodatnemu izboljšanju učinkovitosti podjetja pri nakladanju in razkladanju z vozili. Ponuja se možnost poslovnega sodelovanja v obliki dogovora o proizvodnji.

BRCZ20200207001 Češko podjetje, ki proizvaja otroško opremo in otroška oblačila išče nove poslovne partnerje. Podjetje išče priložnost za sodelovanje s proizvajalci fantovskih oblek, in v ta namen ponuja pogodbo v obliki tržnega zastopništva oz. možnost zastopanja na češkem trgu.

BRPL20200203001 Poljsko podjetje, ki je aktivno na področju oskrbe živali, išče pločevinaste folije iz anodiziranega aluminija. Slednje bodo uporabljene pri izdelavi osebnih oznak za hišne ljubljenčke. Pričakuje se, da bodo imele pločevinaste folije naslednjo dimenzijo (v mm): 1000x500x1; ter sledeče barve: rdečo, plavo-modro (navy blue) in vijolično. Dobaviteljem se ponuja priložnost za sodelovanje.

BOHR20191218001 Hrvaško MSP, ki ima pomembne izkušnje s področja obdelave kovin in proizvodnje kovinskih konstrukcij išče poslovnega partnerja za dogovor o proizvodnji v okviru laserskega rezanja, upogibanja, varjenja, barvanja in prašnega barvanja. MSP je specializirano v serijski in mali proizvodnji kovinskih konstrukcij v strojništvu, v proizvodnji železnic, gradnji cest, ladjedelništvu in gradbeništvu. Vse operacije se izvajajo skladno z ISO standardi 9001, 14001, 3834-2.

BOPT20200130001 Portugalsko podjetje, ki je aktivno od leta 2006 in se je z leti specializiralo v zasnovi, izdelavi in vzdrževanju injekcijskih kalupov iz plastike, išče podjetja za brizganje plastike, ki bi sodelovala z zanesljivim dobaviteljem omenjenega orodja.

BODE20200203001 Nemško podjetje razpolaga s strokovno ekspertizo za finančno izterjavo tujih dolgov. Lastne storitve ponuja takim podjetjem, ki potrebujejo zanesljivega poslovnega partnerja za zbiranje terjatev v državi dolžnika. Sodelovanje je možno na podlagi pogodbe o zunanjem izvajanju (outsourcing agreement).

BOFR20200124001 Francosko industrijsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami sodi med vodilne proizvajalce varnostnih mrež po naročilu. Med glavne produkte sodijo varnostne in zaščitne mreže za zgradbe, pustolovske parke in športne mreže. Ponuja se priložnost za sodelovanje na podlagi dogovora o tržnem zastopništvu.

BOMK20200204001 Makedonsko podjetje je aktivno na področju poslovnih informacijskih storitev, v sklopu katerih strankam ponuja podporo v procesu pametnega odločanja. Ponuja široko paleto inštrumentov in storitev, vključno z dnevno posodobljeno podatkovno bazo podjetij iz številnih tujih držav, kreditnimi ocenami evropskih, ameriških, kanadskih in kitajskih podjetij, ter s posodobljenimi rešitvami v okviru poslovne inteligence. Podjetje išče MSP-je za sklenitev sodelovanja na področju strateškega poslovnega svetovanja. S tem namenom ponuja možnost za dogovore v obliki tržnega zastopstva.

BORU20200129001 Rusko podjetje, ki je specializirano v proizvodnji naravnih kozmetičnih produktov za nego telesa, las in zob, išče poslovne partnerje v državah članicah EU. Podjetje proizvaja unikatne 100% naravne izdelke iz sibirskih zelišč.

BOUA20200206001 Ukrajinsko proizvodno podjetje, ki je aktivno na področju izdelave zrnatih kalcijevih dopolnil, išče partnerja, ki bi bil pripravljen vložiti naložbo v namen širitve obstoječih kapacitet, zniževanja operativnih stroškov, ter povečanja obsega proizvodnje in zagotavljanja dodane vrednosti. Podjetje se zanima za dogovor o skupnem vlaganju ali za sodelovanje v obliki finančnega sporazuma.

BOPL20200131001 MSP z jugovzhodne Poljske je IT podjetje specializirano za razvoj programske opreme Java, ki je aktivno na treh glavnih področjih: na področju e-trgovine (SAP Hybris); na področju CMS vsebinskega upravljalnega sistema (Adobe Experience Manager); in na področju prilagojenih rešitev za pisarniški back-office. Od leta 2007 ponuja ustrezne programske rešitve podjetjem iz vsega sveta. Ponuja se dogovor o sodelovanju s podizvajalci oz. zunanjimi izvajalci.

 

Za pridobitev kontaktnih podatkov se obrnite na eno izmed institucij:

- Mariborska razvojna agencija, Enterprise Europe Network - Slovenija, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor, kontaktna oseba: Jolanda Damiš Polanc, elektronski naslov: jolanda.damis@mra.si, een@mra.si, tel: 041 987 371.

- Gospodarska zbornica Slovenije , Enterprise Europe Network - Slovenija, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, kontaktna oseba: Petra Arzenšek, tel.: 01/589 81 56, fax: 01/589 82 00, elektronski naslov: petra.arzensek@gzs.si

- Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Enterprise Europe Network – Slovenija, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana, kontaktna oseba: Edina Zejnić, tel.: 01/583 08 10, fax: 01/505 43 73, elektronski naslov: edina.zejnic@ozs.si 

- Univerza na Primorskem, Enterprise Europe Network – Slovenija, Čevljarska 27, SI-6000 Koper, kontaktna oseba: Sebastjan Rosa, tel:. 05/663 77 87, elektronski naslov: sebastjan.rosa@upr.si.

 

 

Domov E-mail